ISO 5530-1:2025

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ١٥ يناير ٢٠٢٥

Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 1: Determination of water absorption and rheological properties using a farinograph

ملفات الوثيقة ISO 5530-1:2025

الإنجليزية 39 صفحات
الإصدار الحالي
85.16 OMR

مجال الوثيقة ISO 5530-1:2025

This document specifies a method using a farinograph for the determination of the water absorption of flours and the mixing behaviour of doughs made from them by a constant flour mass procedure or by a constant dough mass procedure.

The method is applicable to experimental and commercial flours from wheat (Triticum aestivum L.).

NOTE            This document is related to ICC 115/1[5] and AACC Method 54-21.02[6].

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 150-2:2013
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 2055-1:2015
GSO 2055-1:2015 
مواصفة قياسية عمانية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO 16408:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Dentistry — Oral care products — Oral rinses
ISO 16383-1:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Geotechnical investigation and testing — Laboratory testing of rock — Part 1: Determination of water content
ISO 2361:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Electrodeposited nickel coatings on magnetic and non-magnetic substrates — Measurement of coating thickness — Magnetic method
ISO/TS 6226:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Health informatics — Reference architecture for syndromic surveillance systems for infectious diseases